Chci tebe

Chci tebe

Anotace: ..nechci žadnou přetvářku... i když jiní možná..

Vzpomínám tu hořkosladkou chvíli,
kdy obklopil tě smutek,
byl jsem moc rád, že jsme spolu byli,
i přes všechen zármutek.

V ten okamžik to byl dar nejkrásnější,
že mohl jsem být tím, který tě konejší.

A ti co říkají,
že jen veselá smíš být,
jinak že nikdy,
nedokážeš(í) šťastně žít.

Těm všem bych vzkázal, jak moc se mýlí,
dokážu s tebou být šťastný v takovou chvíli.

"Takovou mě neznáš."
Ne, přesto vím jaká jsi,
i se smutkem uvnitř,
takovou tě chci.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 30.08.2008
Přečteno 413x
Tipy 11
Poslední tipující: PIPSQUEAK, padající do neznáma, Jahodová kopretina, Pája Black, R., okapovaroura, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí