Trpící kůň

Trpící kůň

Anotace: Starý kůň už dlouho trpí, pomalu umírá, boláky ho trápí, jeho duše usíná.

Terxinko, bobášku,
koníčku milí,
trpíš jak na hrášku,
boláky nejsou malý.

Ošetřit se tě snažím,
vodou otírám krev.
Slzy si v očích vařím,
necítím žádný hněv.

Pomoct ti nedokážu,
ty si drbeš boláky.
Ocas ti aspoň zavážu,
neslyším ty nadávky.
Autor Liquid vamp, 30.08.2008
Přečteno 355x
Tipy 3
Poslední tipující: SvenHassel, Dominik Elbl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí