Smutek

Smutek

Anotace: po někom se mi stýskalo...

Ruku v ruce
jak Jeníček s Mařenkou
v noci v lese jdeme.
Kříže stromů ční do výše
a nám je dobře. - -

Bohužel není tma
a my jsme
tam kde vždycky,
jenom ne v lese
a už vůbec
se nevedem´ za ruce.
Sedím si bez fantazie
a něco mi chybí
doufám že ne někdo
už pár týdnů nebo snad měsíců
Všechny mý "já"
se někam rozprchly
a tak jsem zůstala sama-
a navíc se mi zdá
že je to sotva včera
co jsme se viděli...

Záš se mi až příliš dlouhej čas.
Dnešní ráno
nevykoupí pochroumanej den
i kdybych tisíckrát chtěla
Dnešní ráno nevykoupí
tyhle spadlý okamžiky
Je pozdě na návrat.
Autor frangir, 01.09.2008
Přečteno 313x
Tipy 2
Poslední tipující: saddova, Caracol
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zaujalo mne to...

02.09.2008 07:59:00 | saddova

Lepší pozdě, než-li později ;-)

01.09.2008 20:41:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí