Panthera tigris

Panthera tigris

Anotace: nevím jak vy, ale já si myslím, že takto to brzy dopadne...

dnes 22. září 11:50 západního času
bulváry všech druhů oznámily světu
že v orlandské zoo odešel navždy
pruhovaný samec panthera tigris
ten
poslední

před Vánoci odvisílala televize CNN
že umřel finský dealer Oli Haninen
pár milionů lidí to zvedlo ze sedadel
a tygr
byl definitivně
v minulosti utopen

pak na přelomu roku jedna sociální skupina
se slávou a ctí lidstvu oznámila
že jejich populace se za rok dvojnásobila
no řekněte,
není to důvod k otevření šampáňa?
Autor Muta cum liquida, 02.09.2008
Přečteno 251x
Tipy 2
Poslední tipující: Cristinne
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zvláštní myšlenka...

05.09.2008 21:19:00 | Cristinne

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí