Ať nebolí

Ať nebolí

Anotace: co tě bolí

Ve špinavé stoce, dvě rybky plavou,
tak rok po roce, vodou zakalenou.

Ze zlomené duše, slova tečou,
prosím zůstaň po dobu věčnou.
Svět nikdy neuchráníš, před světem samým,
snad jedno srdce, naplníš, srdcem tvým.

Zklamaní je vyryto do našich hrudí,
a lidé nejsou jen dobří, i když to tvrdí.
A každý se může, tak snadno zmýlit,
za malou chybu, životy platit.

Jezero zkalené, již na dno vypuštěné,
čím je to, že zdá se být zas plné?
Nechápu jak a proč, však pocit mám,
že jsi mé všechno, že nejsem sám.

Zlámaná srdce se přeci smrti nebojí,
ale to mé má strach ze smrti tvojí.
Kéž ta moře bolesti z vod a solí,
neplní tvoje jezero, ať už nebolí!
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 02.09.2008
Přečteno 392x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dost dobrý, líbí se mi...něco na tom bude...*:)

05.05.2011 17:27:00 | PIPSQUEAK

škoda, že ti trochu pokulhává rytmus, hrozně by se mi sem hodil... ale určitě bude spousta lidí nesouhlasit a třeba je to záměr... mě se to totiž líbilo..!

02.09.2008 21:58:00 | okousaná od světlušek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí