Osud?

Osud?

Anotace: ..znovu..

Černá duha
se mi klene nad hlavou,
jak temná stuha,
co drží mě spoutanou.
Slunce zmizelo
a Měsíc nevyšel,
srdce mé zemřelo
a ty jsi odešel.
Ruce zas krvavé,
hálím se do nenávisti
rudě zbarvené.
Utopit se v temnotě
a nikdy se nevrátit,
propadám samotě,
jak se z ní navrátit?
-To nevím-
Tma, černá a sametová,
křičící a nenechavá,
mysl mou utopila
a já jsem prý bezcitná.
Slzy se valí,
tak vypadni pryč,
duši mou Ďábel si skolí,
říká jen jediné: „Nič!“
Ničím tedy,
sebe samu,
pro tvý blbý vady
dala jsem si radu.
-Špatnou.-
A teď už je pozdě...
Autor Adie.80, 03.09.2008
Přečteno 370x
Tipy 2
Poslední tipující: Petbab
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc krásné a kor tohle zajímavé veršování jsi docela nadaný/á docela rád bych pokecal a vyměnil si texty a mohli bychom je lépe probrat tady je na mě icq 471878701 když budeš chtít napiš

18.09.2008 22:08:00 | The Crow

bloudím básní.. má mě.. zabloudil jsem rád

03.09.2008 18:04:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí