konec naděje

konec naděje

Anotace: úleva od smutku

nezpravil
nezacelil
rozerval
rozbil

Ó jak krutá zdá se být pravda
sedím a tuším že je to má smrt

pocity polikám cítím nenávist
ne k tobě šedivá k sobě jen sám

ztratilas barvu tvar i tvůj lesk
jen vzpomínka zbývá uletět chce

rozpoutals peklo říkám si chmuře
udělals chyby a to je tvůj díl

naděje pohřbena hledá svůj úl
na noze kamenem ke dnu stoupá

dosáhla cíle kde nechám ji tlít
vartuji novou co získá si tvar

věřím
čekám
přežívám
přemýšlím...zda novou budu ji chtít?!
Autor Comoosa, 05.09.2008
Přečteno 358x
Tipy 8
Poslední tipující: Caracol, jedam, Agniezka, carodejka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

naděje nikdy neumírá ;-)

10.04.2009 03:09:00 | Caracol

pěnkě napsaná...věřit, čekat, přežívat..jak známá to slova..bohužel

05.01.2009 11:49:00 | Agniezka

Za krasne vyjadreni posilam ST.

29.12.2008 03:03:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí