Pro mátu Benny

Pro mátu Benny

Anotace: a pro Trubadúra.. (oba zůstanou v mém srdci už navždy!!!)

Máš obdiv můj!!!
tys silnější než leckdo..koho léta znám
a já jen sedím tu a tiše sama naříkám
ZAS JEDNA DUŠE NEBESKÁ PROHRÁLA LIDSKEJ FLÁM
oči mám zalitý..slzy svý hořký polykám
loučím se mimoděk..i já dnes prohrávám!!
Se spoustou otázek se stále..stále ptám
proč k smrti nesnáším ten stav co zažívám
VZPOMÍNKOU PIETNÍ..NAPOSLED ZAMÁVÁM
nejspíš jsem na konci..přesto to nevzdávám
JISKŘIČKY NITERNÝ..ZE SRDCE VYKŘESÁM
A PLAMEN VĚČNOSTI NA POČEST ROZDĚLÁM
TEN ŠARM A VELIKOST..TAK TEN SI PONECHÁM
ostatní odevzdám..na louce rozfoukám
bolest svou do světa..v mlčení vyřvávám
a nočním tažení..v kolena poklekám..
svítila dobrotou..svítila možná k Vám
voněla čistotou..věděla..dala nám
naposled chorál svůj tesklivý zazpívám...

..pánBůh Tě opatruj!!!...
Autor šuměnka, 24.08.2005
Přečteno 366x
Tipy 2
Poslední tipující: Pevya
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí