Možná jen ze strachu...

Možná jen ze strachu...

Anotace: napsala jsem vše, zbylo jen prázdno

Za 30 minut dojedu tramvají
do budov, v nichž stárnu

Jen, když skloníš hlavu
všimneš si květin,
jež zítra vezme mráz
stejně, jak ty mě do náručí

Slíbím si v horké vodě vany
vonící levandulí,
že už pro Nás nikdy nebudu plakat

Poruším každé z těch slov
druhého dne ráno
při smývání stop tvých polibků z vlasů

Barva stropu
je psychiatrickou léčebnou
mé vlastní duše,
když po nocích vzpomínám

a usínám s ránem

Le petit prince sedí na zdi,
o niž se opírám a svážím k zemi
ve strachu před hadem

Třeba jsem hvězda
a možná jen ze strachu
po nocích zářím
vždy, když smím usínat
uvnitř tvých duší

Odpusť - jsem křehká

*
Autor ztracená, 07.09.2008
Přečteno 330x
Tipy 4
Poslední tipující: mikyša, Caracol, Lacosta1, saddova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

celá báseň je krásná, ale nejlepší je závěr...

07.09.2008 20:42:00 | Caracol

dam tip za hloubku, nikoliv za basen, je to moc jednoduche jako volny vers,ale zaroven je to slozite, vciteni se povedlo, sahl na me smutek a za prozitek ti dat tip musim...

07.09.2008 12:27:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí