Odpusť mi !!!

Odpusť mi !!!

Anotace: xxxxx

Odpusť mi

že jsem jaká jsem

že nenávidím lidskou hloupost

listí

že nedokážu

bez hnutí stát

a koukat

jak se k zemi bortíš

že podávám ti

záchranné lano

jak je to dávno

co měl jsi úsměv na tváři

Odpusť, že

nepustím tě

když chceš jít

Odpusť, že chci

u tebe být

když stůněš..

Odpusť mi,

že nechci žít

že život pro mne

nemá smysl

že ze špatné rodiny jsem

Odpusť mi

Odpusť !!!
Autor Štířice, 07.09.2008
Přečteno 326x
Tipy 2
Poslední tipující: Caracol
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krasne.. blizke.. chapu

21.09.2008 17:57:00 | ruach

holt štíříce:D ale je to výmluvné! .)

20.09.2008 16:35:00 | neurobeat

přeji, at je ti odpusteno...

07.09.2008 17:05:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí