Budeš šťastná

Budeš šťastná

Anotace: vůbec nevím co, proč, jak...sirotčinec. ten kdo to viděl, uvidí v tom jistou podobu. v jedné sloce určitě.

Ve starém domě,
kde jsi kdysi žila,
si teď připadáš malá
-vzpomínka černobílá.

Za poledního slunce,
když jsi si s dětmi hrála.
Tenkrát jsi je znala,
tenkrát ses nebála.

V jeskyni na útesu,
tam, kde maják svítí
nad dny tvého žití,
se syn tvůj jednou ztratí.

Tam viděla jsi přelud.
Něco tě zmámilo.
Tvé dítě tu nezmizelo,
tvé dítě zemřelo.

Chceš vydat se ho hledat.
Hrají si s tebou hru
prátelé z dávných dnů.
Uvidíš je ve snu.

Jeden má pytel na hlavě,
jako tvůj mrtvý syn.
Přičítáš si jednu z cizích vin
-že dotočil se jeho mlýn.

Dala bys cokoli za to být s ním.
Konec je čím dál blíž.
Myslíš, že tohle smíš?
To už nepochopíš

protože budeš šťastná
se svým synem
a vašimi kamarády.
Autor Kristine Clary-Aldringen, 07.09.2008
Přečteno 309x
Tipy 2
Poslední tipující: Holis, sondulacek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to krásný,dojemný.....smutný

07.09.2008 19:18:00 | sondulacek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí