Propracovaná noční můra

Propracovaná noční můra

Anotace: hihihi mohla bych říct chci být záhadně sid vicious *ani neví jestli se to tak píše- souvislost s básní čistě neznámá*

Když budu po něčem toužit
Nebude to tvůj úsměv
Co mě nasytí
Nebude to má radost
Co potěší
Duše propletené
Tvým stínem
Tak lehce nevyslovené ano
Tak proklínané ne
A šedé mlhy mezitím
Připomínající
Bezesné snivé noci
Teplo pramenící v mém těle
Neskutečné je
Když žádné…
Hrůza milovat ji samou
A černou jen nebýt

Rozbila jsem ten obrat k normálu
A střepy jeho se mi posmívaly
Že prý
Mý vlastní já
Se samo neuchrání

Ty jsi tam
A já si hraju z prázdným úsměvem
Nezáleží
Jestli někdy se uvidíme doopravdy
Nebo ty mě
Protože vím
Že to co vidím já tak jasně
Tak jistě nejsi ty
Autor DIDADA, 08.09.2008
Přečteno 265x
Tipy 5
Poslední tipující: 6thSun, janewe, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je přesný.

08.09.2008 19:53:00 | janewe

...jak říkáme my češi,zaujímavé

08.09.2008 13:32:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí