Mám tě rád

Mám tě rád

Anotace: ...vzpomínky ... Když zrovna netrávíte čas ... s tím, kdo vám chybí...

Ty a já -
dvě půlky jedný siluety
necháváme se unášet večery
co patří jenom nám
Jseš motýl
kterýho se bojím dotknout
aby nezůstal na zemi
Jseš domov
provoněný vzpomínkami
na hvězdy
na šestýho listopadu
na naše první Vánoce
a ty naše pohádky...
Nejsem zas tak špatnej
večer při svíčkách
jenom ty a já
naše ruce spojený
tyhle chvíle mám ze všeho nejradši
tlukot tvýho srdce
zastavuje čas
Tyhle pouta nechci odepnout
Mám tě rád
Autor frangir, 08.09.2008
Přečteno 414x
Tipy 7
Poslední tipující: Jasmine8, Lenie, fuu, melebele
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Romantika v níž je skryt,
hluboký a vřelý cit...

10.09.2008 11:32:00 | Jasmine8

Krásná..

09.09.2008 21:01:00 | Lenie

Moc hezky a jednoduše napsaný, i když z toho mluví všechno - LÁSKA.

09.09.2008 07:03:00 | melebele

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí