Tisícátá pro ni

Tisícátá pro ni

Anotace: Pro smutnou...

Ano, mám tě ráda,
pořád budu s tebou,
ať už se vydáš,
jakoukoliv cestou.

Usmívat se nemusíš,
pořád jako slunce jasné,
pojď, opři se o mě, smíš,
v životě není vše krásné...

 
Já tě neopustím,
nemusíš se bát,
i když nemohu pomoci,
vždy budu poslouchat.

 

Autor genca, 09.09.2008
Přečteno 394x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí