"- a ono bolí"

"- a ono bolí"

Anotace: Ve zvláštním rozpoložení vznikají zvláštní věci..

Okolní svět
- ten snad jako by ani nebyl.
a pak jsem tu já
- jako ten největší debil.

//Jenže ty neslyšíš, jenže ty neposloucháš..//

Budeme spolu přežívat
- stačí přec i "ze dne na den"
Pochop mě a dej mi šanci
- na těch pár kroků..

//S životem na startovní čáře, kolem ty nechápavý tváře..//

Proplouvám a spoléhám na sebe
- co jiného mi zbývá?
Protože až Ty tu nebudeš..
- budu tu já s dohořívající cigaretou.

//Zatím mi nikdo nevěří mý vzdušný zámky u dveří..//

Mám tu svojí pokroucenou realitu
- a nikdo nechápe.
A ani Ty se nesnažíš pochopit
- je to tak těžké?

//Trápí mě, že mě lidi nechápou a kolem jako by nic, a kolem jakoby nic - jenom prochází se..//

Nevěděla jsem co je to nevědění..
- a ono bolí.
A mě zbyl opět jen ten úsměv
- mě vlastní a plnej ironie.

//Stačí slovo, proč dlouhý věty, když víš, že se Bůh stejně nedívá//

***
V textu jsou použity věty z písní Tomáše Kluse
***
Autor *whatsoever*, 10.09.2008
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí