Hmm

Hmm

Anotace: to není ani báseň...

Boj proti sobě jde těžko vyhrát,
nemám se rád!
Co se děje?
Někdo se mi směje.

To já.

Chci se ti odměnit, vím,
žes přišla na poslední chvíli,
kvůli tobě dnes sním,
že zbývají mi ještě síly.

Vlhnou mi oči, proč jen to děláš,
proč ty jediná, se ještě staráš?

Držíš mě pevně, jsem stále tady,
čekám tu na tebe.

Proklel jsem hvězdy,
dávno mě zradily.

Sobeckost ve mně,
je na snadě.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 11.09.2008
Přečteno 285x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, padající do neznáma, Jahodová kopretina, SZN, sondulacek, Ammazonic
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

něco mi to připomíná...

08.07.2009 20:12:00 | padající do neznáma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí