KŘESŤAN

KŘESŤAN

Anotace: Anotace...

Žijeme v místech moderních podob
veřejně svobodný lidský řád
skutečnost bývá občas jiná
přináší poznání drobných vad

Jak oči hada úzká je volnost
v objetí zákazů musíme žít
vrcholem všeho je morální zákon
kdo si ho dovolil sestavit
Já už to vím a ty to víš taky
jediný možný je kandidát
je mezi námi a všichni ho známe
stačí ho jenom pojmenovat

je to... KŘESŤAN!

Kde je ta jistota dobra a zla
ty strany znovu hodnotit
jediná možná je současná volba
dopředu nazpátek či zabrzdit

Výběr je daný jasný a přímý
nedá se nikam odbočit
stačí jen rozeznat nepřítele
a jeho jméno zas vyslovit

je to... KŘESŤAN!
Autor Orlok, 11.09.2008
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí