Cínový vojáček

Cínový vojáček

Anotace: utekla mu panenka:)

Cínový vojáček
panenku hledá,
nebrečí, nepláče,
to on se nedá.

Panenku hledá,
neboť mu utekla,
vzteká se, vněvá,
pouta se rozsekla.

Cínový vojáček
se ponížen cítí,
hraje si na rváče,
schválně až tu děvku chytí.

Když našel panenku
cínový vojáček,
ona malinkou chvilinku
zabrečí, zapláče.

Nic nebude dřív jako prve,
panenka končí v louži krve.
Autor Mišpule, 12.09.2008
Přečteno 353x
Tipy 3
Poslední tipující: kikis, Nút, teranosaur
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavá myšlenka...

10.02.2009 19:29:00 | kikis

ty brdo musela jsem ji číst dvakrát...

17.11.2008 22:02:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí