Dott - Jednou za život

Dott - Jednou za život

Anotace: Moje nejpodařenější dílo - Otiskli mi ho i v novinách

Srdce tluče, dýchá lehce....
Žije , ale žít už nechce...
Srdce, v žalu vlastním topí,
Slzami si život kropí...
Sama... šátek kolem ramen...
Chce zhasnout ten strašný plamen
Okolo ní kvetou růže,
Dotknout se jich však nemůže...nesmí...

V závějích, se chvěje.... sama
Malá, utrápená dáma...
Prodírá se vlastní duší,
Co psána je černou tuší
Opouští samotná, světélko života,....
Ovládá jí už jen, ta bílá samota...
Nad svým tělem pomalu ztratila moc....
Umrzla... v závěji.... když přišla noc....
Našli ji ráno.... S úsměvem na tváři...
Nečekala, že se to konečně podaří...
Autor Dott, 12.09.2008
Přečteno 276x
Tipy 2
Poslední tipující: fuu, bajli33
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

myslím, že na bravíčko je to moc dobré ;)

13.09.2008 20:47:00 | bajli33

Ne nebylo to v bravíčku !

13.09.2008 12:27:00 | Dott

a nebylo to v bravicku?? tam uz otiskly basni...i horsich, tim chci rict, ze je to o malinko lepsi nez ta nadchazejici,ale nikterak mne to nezaujalo natolik, abych si to cetla znova...

12.09.2008 20:21:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí