Duchovní farmy

Duchovní farmy

Anotace: jde to holt do háje

To je tak
Když už nemáme sílu se radovat
Ze všech těch ''poučných'' věcí
Co se nám v životě udály
A proplouváme dny
/Jen ať už v televizi dávají sny/

Všechna vzdušná stavení
Všechny duchovní farmy
Se bortí
S rachotem padající naděje

A cesta je najednou prašná
Nezajímavá
Ostatně jak všechny pomlky.
Autor teranosaur, 13.09.2008
Přečteno 256x
Tipy 6
Poslední tipující: jita.1965, jedam, WAYWARD, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...duchovní farmy potřebují lepší učitele a pozorné žáky,ne dobytek

13.09.2008 21:56:00 | WAYWARD

Silné verše...

13.09.2008 20:34:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí