Dott- Přehnaná láska

Dott- Přehnaná láska

Anotace: Kdo kdy poznal lásku, která nebyla opětována, pochopí...

Dívám se do očí tvých
Toužím s tebou navždy být
Snad to není hřích…
Se svým milovaným žít ?

Ty však pohled odvracíš...
Nelíbím se ti snad ?
Když viděla jsem hvězdu padat
Měla jsem si tě přát....

Střepy staré, leží na podlaze,
Leží tam už léta
Dej mi šanci ! Aspoň kvůli snaze
Jsi můj osmý div světa…

Musím, a chci žít s tebou
Zemřít na tvém rameni…
Smí být mé jméno vyryto
Na tvém náhrobním kameni ?

Dívám se na tebe,
Přemýšlím o smrti…
Půjdeme do nebe ?
Já, chci být jako ty.

Abychom se dostali
Oba dva do stejné řady
Abychom každý nestáli
Ty tam, a já tady….

Dva pramínky vlasů, smíchané do sebe
Zpívají píseň beze slov
Železné srdce tvé, ale už mě zebe
Je pravda, že je to čistý kov ?

Budeme dělat, že je živé a tluče…
Že dýcháš lehce a miluješ mě stále…
Autor Dott, 13.09.2008
Přečteno 302x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí