Zhřeším

Zhřeším

Anotace: 21:28 Amy MacDonald - This Is The Life ... zhřeším, ale na hřích se těším...

Někdy to ze sebe musíte dostat
když spíte na zemi
jen abyste nemuseli spát pod ní
abyste neměli jepičí život
prostě vyšlápnout na kopec
/v ústech hoří/
narostly ti křídla
jenom na okrasu
k létání ani sloužit nemohou
poskvrněny hříchy dobrotivých nocí a dnů
asi zhřeším
a půjdu do toho kopce s tebou
konečně budu moct žít naplno
ikdyž iluze malého kluka nadobro zmizely
ve tmách světel přítmí

mě křídla nenarostly
jen se objevily ve snu
a zmizely...

ale ani křídla na okrasu už dnes nejsou v módě...
Autor puostě Uadek, 13.09.2008
Přečteno 484x
Tipy 6
Poslední tipující: Jin, jedam, strašidýlko-střapatý, Marfuša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí