Dott- Ticho

Dott- Ticho

Anotace: Ticho už !!!! Chci slyšet ten klid...

Ticho… Dere mi bubínky,
Jako řev největších draků
A přesto, nic neslyším.

Ticho… Trhá mi hlavu
Bodá mě do duše,
Jako rozbité trámy…
Z vraků… Jako srdceryvný pláč ptáků… Vran…

Ticho… Proč nic neslyším,
A přesto mě to tak bolí ?
Proč jsem tak malá, oproti prázdnotě,
Co srší z prázdných zdí, do ticha…

S tichem, není nikdo sám…
A přesto tak o samotě.
Kdo chce něco sdělit
Prázdnotě….
Poruší svátost ticha, pravidla, i samotný neslyšný jekot…
Který vniká do prázdnosti bran…

Ticho už !
Chci slyšet ten klid…
Autor Dott, 13.09.2008
Přečteno 280x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ani nedutám...

14.09.2008 01:25:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí