Motýl

Motýl

Anotace: ...doufám, že se neporaníš...

Jsi jako motýl,
vězněný v mém srdci.
Ale já nemůžu najít ten klíč,
Abys mohl ven.

Hlavně nepolam si křídla,
O ty hnusné tyče,
V mém srdci.

Sám se odsud nedostaneš,
To je bohužel můj úděl.
Nechci tě dál trýznit,
Chci aby to byl jen sen.

Hlavně nepolam si křídla,
O ty hnusné tyče,
Co vídíš už dlouhou dobu.

Jednou protáhneš se jimi snad,
z mého srdce unikneš.
Získáš konečně zpátky svůj svět.
A já už tě konečně nebudu mít ve svém srdci.

Ale nezapomeň až budeš prchat–
Hlavně nepolam si křídla,
O ty hnusné tyče,
Co tě vězní.
Autor Fog, 14.09.2008
Přečteno 361x
Tipy 6
Poslední tipující: Holis, 6thSun, Lenie, shakespeares
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

k zamyšlení... pěkná :-)

08.11.2008 10:12:00 | Lady Ungrasped

Láska je úžasná,někdy hodně bolavá...:))

01.11.2008 18:30:00 | Holis

Zvláštní.. ale strašně se mi líbí..

14.09.2008 20:34:00 | Lenie

zajímavé pojetí...tyče v srdci...:-))

14.09.2008 19:46:00 | shakespeares

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí