Trpící králíček

Trpící králíček

Anotace: Pro mého pomalu umírajícího králíčka Tomíka.

Čas mu ubíhá,
život se krátí,
snad se mi vrátí,
i když pomalu umírá.

Nádor v tlamičce,
paraziti v kožíšku,
no tak milášku,
papej vitamíny v mističce.

Byla jsem to já,
kdo tě vzal k veterináři,
on tě váží…
nízká je váha tvá.

Injekci dostáváš,
za den máme přijít,
pomoc se ti snažím najít,
tak proč papat přestáváš?
Autor Liquid vamp, 15.09.2008
Přečteno 306x
Tipy 2
Poslední tipující: Krysinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí