Srdcová dáma

Srdcová dáma

Anotace: První noc v novém bytě...

Smutný večer, prvně sama,
První noc, srdcová dáma.

Sama žena osamělá,
Smutkem, vášní rozechvělá.

Cítím samotu a klid –
Snaží se mi zalíbit.

Sama se svou kočkou
V prázdném bytě sedím,
Na prázdné stěny v chladném bytě
Nepřítomně hledím.

Odešla jsem dobrovolně,
Tvými slovy: Utekla…
Když však hledím z okna ven…
To není cesta do pekla.

Není víc než být svobodná,
Není víc než sama žít,
Dokud lásku nepoznám,
Dokud nebudu chtít víc než snít.

Jsem sama, trochu smutná snad,
Dům bez rodiny je jen chlad.

A sním – já chci lásku mít,
Starat se,
S motivací žít.

Já neumím žít sama…

Chci být srdcová dáma.
Autor Ammazonic, 16.09.2008
Přečteno 242x
Tipy 9
Poslední tipující: Mraveneček, Nuviel, isisleo, Bíša, NikitaNikaT., enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Au:,(

17.09.2008 22:42:00 | Mraveneček

ST! je pouze za obsaj, upřímnost a pocity. Velmi smuténkové dílko, až mi skorem hrkla slza. Vím přesně, o čem píšeš. Vlastně to znám ...

16.09.2008 10:13:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí