Neztrácej naději...

Neztrácej naději...

Anotace: Nevím co dodat...

Jak je to dlouho, co jsem tě viděla se smát?
Těch chvil nebylo právě málo,
Co mohli jsme se vídat a spolu si povídat…

I z těch krátkých chvil však vidím,
Co mnohým očím stále skryto,
Něco tě trápí, to prostě cítím,
Chtěla bych pomoct, dovol mi to.

Lehce to nepůjde,
Když v holky ztrácíš důvěru.
Trvá, nežli mi to dojde,
Než do skutečnosti se proberu.

Kéž uvěříš, že nejsou všechny stejné,
Jak ty, které tě ranily,
A nepoddáš se chvíli beznadějné,
Neztratíš veškerou naději.
Že láska skutečná už není,
tak lepší je bez ní žít,
však upadla u tebe v zapomnění,
cestu nechceš si s ní překřížit…
Autor Laivindia, 16.09.2008
Přečteno 349x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, Puck, Castiza
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Některé problémy nemůžeme pomoci řešit, když si to ten druhý nepřeje, sama to dobře víš. Jinak moc povedená ;-)

18.09.2008 11:07:00 | Castiza

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí