Tělo bez duše, duše bez těla

Tělo bez duše, duše bez těla

Anotace: To mi zasjendou jeblo v hlavě

Dneska jsem pověsil svou hlavuna hřebík
zdála se již taktrochu těžká
A s dutým krkem, tak jako býk
narážím do zdi - je samá tečka
od krve která mi dávno již ztuhla

Pak jsem zas nasadil svou hlavu prázdnou
a pro změnu odložil své tělo
tak hlava mi spadla na zemi chaldnou
Ptáte se proč? Tak...se mi chtělo

Tělo mé bez halvy brouzdá se pokojem
a duše odlétá skrz dutý krk
Bez očí na hlavě nevím kde valstně jsem
však po hmatu našel jsem svůj psací brk

A zbytkem krve jsem naškrábal vzaz
pro všechna stejná těla bez duše:
"Odložte halvu i tělo, zlomte si vaz
Proč? Hnedka vám bude líp, jednoduše..."
Autor Chašmodský, 18.09.2008
Přečteno 467x
Tipy 2
Poslední tipující: Isobel, Triffid Kolbe
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí