Už vím co chci

Už vím co chci

Anotace: prostě chybami se člověk učí...

Můj život nabral správný směr,
vím, že krev nic neřeší,
mé srdíčko je plné děr,
ale všechno se to vyřeší.
Svůj život už na uzdě mám,
mím zkratům už konec bude,
jedině tebe do hlavy dám
a na trápení místa nezbude.
Proč všechno tak daleko zašlo,
já v hlavě pořád mám,
chci aby štěstí si mě našlo,
chci jistotu, že svět zas patří nám.
Chci prosmát zas celý den
a spoustu zážitků mít,
nechci doma sedět jen
a vědět, že s tebou sem mohla být.
Autor hellowik, 18.09.2008
Přečteno 278x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí