Jen snít nelze...

Jen snít nelze...

Anotace: prostě stačí jedna hodina češtiny...

Od chvíle cos napsala,
napsala těch pár slov svých,
od tý chvíle jsem nespala,
jen seděla v nocích bezesných.
Vzpomínala jsem na to co bývalo,
o tom, kdy jsme se smály jen,
o tom, kéž by se mi snívalo,
bohužel život není jen krásný sen.
Autor hellowik, 18.09.2008
Přečteno 302x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí