ozbrojení andělé

ozbrojení andělé

Anotace: děti...není dobrá a nějak...mi na tom nezáleží...

Dáváte andělům
do rukou zbraně,
za úsvitu,
když krvácí i
Slunce,
Země se blýská
Stříbrem,
Když jejich krev
zběsile uniká
Z posvátných těl
A křídla mizí
Ve víru střel.

Slzy tekoucí
Jen v hlavě,
Nevinnost,
Která nemá paměť,
do rukou smrt
místo hraček,
Dětský hlásek
navždy oněměl

Zabils matku,
dva životy
zmizely,
Tvůj bratr,
Můj malý anděli,
Se nikdy nedozví,
Že (ne)mohl mít naději.

Berou duše,
Skrze Tebe,
Můj milý,
Už jdi,
křídla pokrytá
stříbrem pomalu
umírají.

A další anděl,
Co zabíjí,
Se zase rodí.
Autor fuu, 18.09.2008
Přečteno 321x
Tipy 12
Poslední tipující: Morgenstern, strašidýlko-střapatý, Simísek, 6thSun, Holis, Bíša, Favi, SZN
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hm, hmm dobré.

20.11.2008 19:58:00 | Morgenstern

Až moc krutá pravda... aspoň o tom někdo tak krásně napíše=(

19.09.2008 15:33:00 | Simísek

kurva, ty seš dobrá...

18.09.2008 16:05:00 | Favi

Smutné...

18.09.2008 16:00:00 | SZN

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí