Rozbité dlaždice pod balkónem

Rozbité dlaždice pod balkónem

Anotace: ...myslím, že není co dodávat...

Dopad' jsem na poslední klapku
přede mnou zeje dál sráz
z whiskey jsem dopil poslední kapku
která se na dně třepetala

nemastné neslané odpoledne
mlha mě pomalu obklopuje
rozbité dlaždice pod balkónem
mě zase znovu volají

v zrcadle stanul jsem v nejlepším saku
s kravatou od slečny neviděné dál
odhodlán skočit...navždy...bez padáku
rozplácnout se...na kanál

klavír zazněl na černé klapky
tělo padá přes zábradlí
ze všech koutů sbíhaj' se babky
na dlaždicích člověk padlý
Autor Muta cum liquida, 18.09.2008
Přečteno 261x
Tipy 5
Poslední tipující: Holis, Cristinne, fuu
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí