Sen

Sen

Anotace: I sen se může stát skutečností.

Smutní lidé plakají,
Jejich srdce bolest svírají.

Ten pláč mě mučí denně,
Pocit prázdnoty je někde ve mně.
Když se zasním vidím sen a
V něm není všechno fér.

Lidé pláčí a já jim chci pomoci,
Ale co mám dělat s mojí emocí.
Sním a křičím i ze spaní,
Ti lidé mě nevnímají.

Já se třesu a prosím boha o malou naději,
Lidé však trpní,
kolísám znavením.
Nesmím se vzdát,
Ale musím se boha ptát.
Proč tyto zlé sny mě souží,
Je spousta jiných věcí po kterých toužím.

Však ti lidé mi před zrakem umírají,
Mé oči v slzách nabírají.
A já zůstanu ve světě temnoty,
Světě plném bezohlednosti a slepoty!
Autor B.kaspik, 21.09.2008
Přečteno 310x
Tipy 4
Poslední tipující: Findë, SZN
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

smutná a závažná báseň...ale, věř...když se zadíváš do dáli, za obzor, uvidíš malé světélko naděje, možná je to jen přelud, ale je s ním snazší žít...

21.09.2008 08:32:00 | SZN

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí