Dott- proč já nejsem jako ty ?

Dott- proč já nejsem jako ty ?

Anotace: Napsala jsem to pro kamarádku... Něco jako kdžy píše Outsider celebritě... (prosím komenty)

Proč já nejsem jako ty ?
Ty užíváš si když jsi sama
Já už mám dost té samoty
Já už chci být mezi váma.
Ty máš kamarádů moc,
Když si řekneš hned přiskočí,
Tobě hnedka na pomoc
Kolem tebe nějaký se vždycky točí
Nechápu to jak to děláš
Snažím se být jako ty
Nikoho však stále nemám
Mrzí mě to… jak to dělám ?
Že pořád nemám přátele ?
Že pořád nejsem jako ty ….
Fšichni mě furt zavrhujou
Co je na mě špatnýho ?
Furt si ze mě utahujou
Ve mně je cosi prázdného.
Poslední dobou se nesměju
Nemám na to náladu
Zkusila jsem už vššecičko
Pořád jsem ve středu dohadů
Snažila jsem se už změnit
Nešlo mi to opravdu ne !
Změnit styl, zájmy a povahu,
Nikdo se ke mně nehrne
Pořád je to mé staré já
Co ho všichni nesnáší
Šikanují a pomlouvají
Asi všem kolem haraší
NE! Chyba je ve mně
Jsem jiná než ostatní
Nelituju se ale mrzí mě to
Když mě ostatní zastraší
Bojím se nevím co dělat
Mích kámošů bylo 5 když jsem to sečetla
Žádné mé přátelství nevydrželo dlouho
Ale ty jsi to alespoň přečetla ………..
Autor Dott, 21.09.2008
Přečteno 293x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nejsi v tom sama. :)

21.09.2008 12:12:00 | Mikelessy

je to zajímavý, ale já chtěla říct, že se vždycky najdou lidi jako ty, i když třeba na jiných místech, než je hledáš. a nemá cenu se měnit. je přeci dobře, že nejsme všichni stejní, i když to znamená nějaké problémy...

21.09.2008 11:38:00 | Kristine Clary-Aldringen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí