vlk

vlk

Anotace: utrpení je život vlka..

Bolest kterou způsobila,
kulka z pušky člověka,
nezabolí nikdy více,
než kousanec od vlka.

Kapka krve stéká srstí,
když bolestí začne výt,
proč je lidé zabíjejí?
Proč nenechají je žít?

Opuštěný vlk se toulá,
na pokraji všech svých sil,
kéž by mu tak štěstí přálo,
aby něco ulovil.

Dnes již v této temné noci,
hledající potravu,
zítra ale bude jenom,
čekat na svou popravu...
Autor Kiffie, 21.09.2008
Přečteno 280x
Tipy 4
Poslední tipující: no.signal, fuu, Dagon.Lestat - My winter storm
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné, pytlačení je hnus =(

10.07.2009 18:12:00 | no.signal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí