Co se stalo?

Co se stalo?

Anotace: s přítelem...?:(

na dlaň slza za slzou padá
do mě se větší a větší strach vkrádá
přítel už nekryje mi záda
přítel už není
nebo...?
je to jen snění,
noční můra po setmění?
ale ten papír
a jeho znění...
opravdu to znamená, že přítel už není?
vždyť to sedí.
Delší vlasy,zelené oči - ten popis
oni to vědí.

něco se stalo
něco ho vzalo.
už nekryje mi záda
a slza jen padá a padá

před domem nikdo nestojí
jak prázdno je teď v pokoji
nebeské oblaka slzy roní
je poledne, a zvony zvoní...

"ozvu se" zněla věta poslední
a já čekám,
že by ty zvony polední?? ...
na tragickou píseň si zvykám

zvony ohlašují neveselou novinu
o mém příteli,
navždy mi vyrvali z duše polovinu
a mé ústa jen křičely...

odpusť nezmohla jsem se na víc
nezmohla jsem se na nic
zapálit pár svíc?
vždyť stejně budeš pořád pryč!

nadávám, nevěřím a křičím
té realitě se vzpříčím!

musím
alespoň něco zkusím!
Udělám pro tebe víc,
než jen pár hořlavých svíc.

Zvládnu to, a ty to víš
existuje cesta, - poslední
tak pozvedni číš - nebeský anděli
a opět zvoní ty zvony polední - neohlašují jen obyčejnou neděli...
Autor Kwítko, 22.09.2008
Přečteno 304x
Tipy 2
Poslední tipující: Zweiblumen, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí