Pár náušnic

Pár náušnic

Anotace: Smrt pro pár náušnic - tak krásně zbytečná. Osud nevybírá, takhle to prostě je

Noc byla hladká, hvězdy se leskly
Váhavé kroky klapaly ulicí
Vzpomínka sladká - dlaně si tleskly
Déšť tekl potoky, vzduch voněl skořicí

V srdci jen ptáče sevřené v kleštích
Mělo jen přání letět výš do oblak
Teď už si skáče ulicí v dešti
Marně se bránit, často to končí tak

Hvězdy se leskly, noc byla hladká
Ulicí klapaly váhavé kroky
Dvě rány třeskly, krev polosladká
Kapký jí stékaly do blízké stoky

Smrt pro pár náušnic - tak krásně zbytečná
Osud nevybírá, takhle to prostě je
Nezbývá dodat nic, Smrt bývá netečná
Denně se umírá, na city nehraje...
Autor branwen, 22.09.2008
Přečteno 302x
Tipy 8
Poslední tipující: sinoraLee, jedam, Slečna z konce duhy, fidgetypoet
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí