Zase

Zase

Anotace: a je to zase zpátky....

Zas padá na zem smůla,
jak už tolikrát.
Zas opuštěná loď na jezeře plula,
jak už tolikrát.

Zas pláče celý vesmír kvůli nám,
jak už mnohokrát.
Zas bolí staré rány, mysl otvírám,
jak už mnohokrát.

Zas sedím v okně a ptám se,
jak už tolikrát.
Zas se ptám, proč smích mizí v dálce,
jak už tolikrát.
Autor Barbara Smílová, 28.08.2005
Přečteno 339x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Depka jak vyšitá, pravidelně se vrací...

28.08.2005 16:25:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí