Když zapadá slunce

Když zapadá slunce

Anotace: ... a druhý den vychází?

Cítím se jako sama po setmění
někde venku, v zapomění
mí přátelé? Jen noční snění-
mé prázdné mysli vyplnění

smích kolem střídají hlasy
Děd Vševěd přichází o své vlasy
tři přání? Jen odraz krásy
za vesmír a staré časy.

Vzpomíniky vyhnat těžkou prací
i když se zpátky stále vrací
jen nemyslet - nevzpomínat - prostě stačí
a oči mé zas řasy smáčí

v slzách, kde síla je ukryta
v lese, u dřevěného koryta
opět sním a slunce vychází
už jen přítel můj mi schází.

Východ slunce - nový den
sladce spím v napadaném jehličí
kapka rosy probudí mě - jen
ty vzpomínky mi nezničí.
Autor Kwítko, 23.09.2008
Přečteno 370x
Tipy 4
Poslední tipující: hezule, Zweiblumen, Kristine Clary-Aldringen, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pekna basnicka,,,zajimava

13.10.2008 19:13:00 | strašidýlko-střapatý

..každý si bolest od lásky prožije..bude zase dobře :o)

23.09.2008 17:29:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí