Zrovna teď..

Zrovna teď..

Anotace: Mauna Kea Keck Observatory

Zrovna teď mě zasáhl proud temné energie
prý je všudypřítomná a hmotným vakuem prý je
odpudivou gravitací zmítán mizím odsud
proč ten kvalt na konec světa jenom můj je osud?

podívej se za mnou vzhůru, k vidění jsem ještě
zanedlouho smyjou stopy mé létavic deště
věř mi, nebo nevěř, stejně nevrátím se zpátky
s rozpínáním vesmíru se raz za život krátký

honit chci, až budu rudej s ohnivými vlasy
být u toho stůj co stůj, už musím končit asi
tak se měj, nabírám rychlost, můj trysk nebe krájí
a když moc chceš, snad mě spatříš z Keck O. na Hawaji
Autor Petbab, 24.09.2008
Přečteno 340x
Tipy 15
Poslední tipující: PIPSQUEAK, NikitaNikaT., Kyle, spare, LucQa, Simísek, Lota, Triffid Kolbe, Květka Š., labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Letím na Havaj:-)

24.09.2008 20:14:00 | spare

:o)

24.09.2008 10:14:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí