Sonet spletený z konopí

Sonet spletený z konopí

Anotace: ...

Němý pohled mívám,
když tmu, chlad a strach
a pod stěnou na zemi hrách
v objetí dne skrývám.

Bez duše, bez vědomí žiji
a přesto tak trpí srdce, jež není.
Bez boha, bez přátel, jak kamení
prší vteřiny, co mne míjí.

Zachrání příroda? Strom?
A spletené konopí?
Snad mne uchopí...

Budu mít sil opustit?
Dokážu to, hyeny - druhové?
Vidiny konce, barvy duhové...
Autor Žiťa, 24.09.2008
Přečteno 313x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...tip za první dvě

24.09.2008 16:52:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí