Paralela smutku

Paralela smutku

Anotace: Vzpomínat je opravdu zákeřné. Zvlášt, pokud se minulost pomalu protlačila na místo přítomnosti. A z té promarněné přítomnosti je najednou dusivý popel. Poslední potrava pro duši.

Tvář světla v zrdcadle beznaděje.
Oči, kde víčkem je strast.
Svět Náš, kde svobodou sen je.
Však žij si, když je to slast!

Osud nechá Tě ochutnat
z poháru blaha.
Však jen pro tu krutost,
kdy blátem Tě tahá.

Bledost dalších marných let.
Ve zlaté, plodné záři žalu
další smutek ve splín kvet.
Nezbavím už duši kalu.

...co zanechaly vzpomínky.
Autor Neriell, 24.09.2008
Přečteno 294x
Tipy 8
Poslední tipující: jedam, Bíša, fuu, Holis, enigman, *whatsoever*
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí