Pseudosvět

Pseudosvět

Anotace: aneb dnešní svět...

Ve spoutané svobodě
v pseudosvětě
každý lže do očí
až to zebe
pravdu nám nepoví
seriózní
zůstali jsme tady
už jenom my
my co se naivně
domníváme
že svět je sestaven
z černé z bílé
že zlo má hranice
přesně dané
a přes ně na nás
nedosáhne
my co si myslíme
že známe lidi
že poznáme ty
jenž jsou bez viny
za modrýma očima
za klamnou maskou
zabiti jsme vlastním
otcem a matkou
kam jsme se poděli
kde to žijem
sám sobě naposled
pěji requiem...
Autor Muta cum liquida, 24.09.2008
Přečteno 271x
Tipy 3
Poslední tipující: Cristinne, mosquito
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mám tě snad den ode dne raději :)Kde žijí lidé jako ty?

25.09.2008 18:32:00 | Cristinne

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí