Já tě miluju...

Já tě miluju...

Anotace: Taneční. Kamarádka mě pozvala. Ať se na ní jdu podívat. Protože já sama jsem se rozhodla, že půjdu až za rok, jenže třeba jsem tam mohla být s ním:(,nevěděla jsem, že půjde do těch tanečních jako kamarádka:(no a dál?čtěte sami P.S.:odezva na dnešní večer

Já tě miluju...
už strašně dlouho...
já tě miluju...
ty moje touho...
já tě miluju...
ty pane nedokonalý...
já tě miluju...
a neumím bez tebe žít...
já tě miluju...
tak zkus se do mě vžít...
/nevyznám se v tobě.../

Taneční a holka? Říkals mi přece, že nemiluješ jí...
nebo zas jen kecy z opilství?
Byla jsem tam...
koukala se, jak tam s ní stojíš...
víš, já tě miluju,...
tak čeho se bojíš? Teď tady pláču...
a říkám si...
co jsem to za káču...,
že jsem tam šla...
a jak tančíš s ní, tě viděla...
A ty ses kouknul směrem ke mě,
usmíval ses.. tím svým úsměvem,
podíval ses, tím svým pohledem...
a ona to viděla!
Hned k sobě si tě stočila!
Já tě miluju...a alespoň krátká chvíle s tebou?
Nechci aby skončila.
/Ta holka... ať se třeba zblázní :( /

Říkals, že až tohle skončí,
i ona dopluje ke svému konci
a já bych pak měla mít šanci?
Víš, miluju tě,
ale nechci jen hry
nebo nějaký naivní sny!

Dalších děvět lekcí tě s ní čeká...
miluju tě,
ale moje srdce pomalu leká.
Budu doma sklíčená sedět,
ty budeš tam někde s ní...na parketu..
a já budu moc dobře vědět,
že miluju tě.
Přece ty tři večery se mnou?
/Pamatuješ?/
Nic v tobě nezanechaly?
Ani trochu citu?
Já tě miluju,...
tak neříkej mi, žes byl opilej a měls prostě kliku,...
že jsem se na tu chvilku chytila...
chci mnohem víc,
ale tohle je všechno co jsem s tebou (zatím?)prožila..:(
Víš, miluju tě...
Autor Holka z davu, 25.09.2008
Přečteno 357x
Tipy 13
Poslední tipující: Double_U_is_usually_W, Bžunda, sondulacek, NikitaNikaT., Dedillope, Bíša, kryndy
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezké....jnak ze saddové si nic nedělej,málo kdo jí příjde vhod.Držím palce.

16.10.2008 16:21:00 | sondulacek

jo holka, kluci jsou kluci, to poznas sama...

jinak k tvemu dilu, no na mne to pusobi jako hodne zacatecnicka snaha, ze zacatku ti navozuji rymy, pak jeden vynechas a zacinas znovu, dal ta forma.. no, moc pismenek na jeden radek, pusobi to ne mne odpudive, pak to " miluju" je tam moc casto, opakujes stejne vyrazy a to je pro mne spis minus nez plus..a rytmus..ten by chtel vypilovat...a nektere rymy jsou znele a jine ani uz znele ani nejsou..

ale nevzdavej to. chce to trenink..

jinak , vypal tý čuze rybník :)

26.09.2008 10:36:00 | saddova

krásná naivita, která potká každou...

25.09.2008 23:57:00 | kryndy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí