Dott- Pět černých havranů

Dott- Pět černých havranů

Anotace: Prosím komentáře, jak to na vás působí...

Pět černých havranů….
Sedí na poli…
Sedí klidně…
A dívají se do tmy….
Všechno se havranům podvolí…
Tma, ticho…
Občas se ozve zaúpění,
Vlka z lesa…
Nebo zakrákání,
Které protne noc,
Jako šíp…
Nikdo na tom není líp…
Měsíc září, hvězdy ne…
Vítr ustal, cvrčci utichli…
Všechno v noci pomine…
A havrani odletí…
Ale zatím sedí na poli.
Sedí klidně,
A naslouchají noci.
Ale až zatleskám….
Autor Dott, 26.09.2008
Přečteno 294x
Tipy 5
Poslední tipující: fuu, jedam, Petbab
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hm...hmm...hmmm, Tvoje díla se mi líbí čím dál víc...prostě mi padly do noty ;-)

15.10.2008 16:07:00 | fuu

máš cit pro souvislosti, které na první pohled nejsou znatelné

26.09.2008 18:22:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí