Nejsem si jistý

Nejsem si jistý

Anotace: co se stalo a ani jak, ale tohle je pokus o vysvětlení

Slunce mi oči palí,
a do prázdného rána procitám.
Ty neklidně spíš někde v dáli
a špatnný pocit stále mám.

Změnila ses lásko moje,
bolest a trápení,
dřív cítil jsem city tvoje,
teď se ti srdce obrní.

A ty chceš znát moje city,
vždy jsem ti je svěřoval,
ty tvé jsou mi ukryty,
tak jsem je v sobě zakopal.

Je mi ze mě vážně špatně,
však nebudu se litovat,
chtěl bych se tě zeptat stejně,
zda chceš mě ještě milovat.

To kvůli tomu, že tolik trápení ti nosím,
to kvůli tomu, že to v tobě vidím,
kvůli tomu, že ti za to nestojím,
kvůli tomu, že se prázdný cítím.

Tolik bych si přál,
aby mě tvá láska naplnila,
chtěl bych být s tebou dál,
a abys i ty pro mě byla...
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 27.09.2008
Přečteno 290x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, jedam, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skoro se mi zdá jako bych tě znala... Povedené básně, škoda že takovéhle mi bývalý nikdy nenapíše.

02.10.2008 18:28:00 | Mary-Lin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí