PROMIŇ

PROMIŇ

Anotace: Je těžké, když jeden ublíží druhém

Je jisté, že odpustit se zrada nedá,
ale navždy tě budu mít ráda.
Pokud je nám souzeno spolu býti,
tak jednou se to zajisté splní.
Nechci o tebe přijít,
ale takhle to bude asi lepší.
Omluvy jsou jen prázdná slova,
přesto je pořád říkám.
Do ticha opakuji tvoje jméno,
slzy tečou mi po tvářích.
Jen jedna věc,
co jsem ti neřekla,
já jsem tohle tušila.
Autor anděl s černou duší, 27.09.2008
Přečteno 306x
Tipy 4
Poslední tipující: nývlt, Jahodová kopretina, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí