Dott- Elizabeth, mrtvá duše; růže...

Dott- Elizabeth, mrtvá duše; růže...

Anotace: Elizabeth, dívka krásná, které její hvězda zhasla... Kvůli komu ? Kvůli komu... (prosím názory)

Elizabeth

Elizabeth, dívka krásná,
Které její hvězda zhasla,
nechtěla už štěstí svoje...

Elizabeth, ta, co sny své dobře znala,
Ta, co se ještě kdysi smála,
vzdává se teď bez boje...

Elizabeth, černá slečna,
a ta její touha věčná,
že se změní...

Elizabeth, krásná růže,
ta, co vrátit se nemůže, upadla,
v zapomnění...

Elizabeth, sebe, krásnou,
a tu svojí duši jasnou,
oželela...

Elizabeth, byla jiná,
na večer vždy láhev vína,
otevřela....

Elizabeth, ta zvláštní žena,
Děsila se toho jména,
Dokud nezemřela…

Proč Elizabeth !?!?!
Autor Dott, 27.09.2008
Přečteno 265x
Tipy 4
Poslední tipující: fuu, WhiteSkull, Petbab
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...staří musí ...mladí můžou ...

27.09.2008 19:30:00 | WhiteSkull

budu na ni myslet

27.09.2008 19:22:00 | Petbab

na takovýhle věci se strašně těžko něco píše... a strašně těžko se říká, že nikdo nikdy nezodpoví
tu otázku..............buď silná.

27.09.2008 16:16:00 | atty

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí