Bojím se

Bojím se

Anotace: O kamarádku, která musela do nemocnice. Ano, jsem pečovatelský typ.

Jako nemoc se šíří,
jak infekce zrádná,
o tom diskuze žádná,
jak termín se blíží...

… ach jo, budeš v pořádku?,
Proč ty, proč zrovna ty, má milá... 

Mé tělo se chvěje,
i přes svetrů vrstvu,
až do konečků prstů,
ví, že cos zlého se děje...

…jak se asi cítíš? Bojíš se moc?
bude tě to bolet?...

Přeplněná miska vah,
a na ní mé myšlenky,
přehrává mi scénky,
ten o tebe strašný strach.

… neublíží ti? ... 

Autor genca, 27.09.2008
Přečteno 308x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí