Už nejsem taková jako dřív

Už nejsem taková jako dřív

Anotace: už to není jako dřív..

Když lehnu si jen tak do mokré louky,
a sluníčko do tváře mi svítí,
když jen tak sleduju ve vzduchu ptáky
a všude kolem mě rostě nádherné kvítí...
Vzpomínám na všechny chvíle,
kdy jsem jen tak žila
Od tý doby ale uběhla už pořádná míle
a já dávno nejsem taková, jaká jsem byla...
Autor hellowik, 28.09.2008
Přečteno 277x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí